liftschachtreiniging


Wist u dat u met liftschachtreiniging storingen kunt voorkomen en het risico op brand verlaagt? Als RVS-renovatiespecialist zijn wij natuurlijk ervaren met het renoveren en onderhouden van alle RVS-onderdelen van liftinstallaties. Echter, in de praktijk voeren wij deze werkzaamheden vaak uit in combinatie met een liftschachtreiniging. 

Regulier technisch onderhoud is nodig voor een veilige en goedwerkende lift. Ter voorbereiding op dit onderhoud, adviseren wij u om de liftschacht te reinigen. Dit maakt de werkzaamheden voor de monteur een stuk makkelijker en benodigde reparaties worden sneller opgemerkt. Onze werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de de liftputten, kooidaken, geleiders, balken, sensorlijsten en het loopwerk van de liftdeuren.

Met regelmatige reiniging worden storingen voorkomen, het brandgevaar verlaagd én wordt het uitvoeren van het technisch onderhoud en keuring ook makkelijker.

Lifschachtreiniging voorkomt storingen en brandgevaar

Het reguliere technische onderhoud wordt een stuk makkelijker als de liftschacht al gereinigd is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Enkele resultaten van de schoonmaak van liftschachten