Over ons


Cleanevator is al 10 jaar dé specialist op het gebied van RVS-renovatie en liftschachtreiniging.  Met professionele machines en middelen repareren wij beschadigd RVS en maken wij alle RVS-onderdelen van liften en liftschachten schoon
.

Wij zijn in het bezit van de juiste verklaring voor liftschachtbenadering (met volledig PvB), NEN3140 en VCA-certificering. Hierdoor werken wij zelfstandig aan liftinstallaties en in technische ruimtes. Het is daarom niet nodig om onze medewerkers te laten begeleiden en dat bespaart u tijd en kosten.

Met onze diensten richten wij ons voornamelijk op nieuwbouwprojecten, liftinstallaties van alle bekende liftleveranciers en onderhoud van RVS-onderdelen van zowel bedrijfs- als particuliere panden. Daarnaast bieden wij onze diensten aan voor de renovatie van RVS-materialen die zich in de openbare ruimte bevinden, zoals hekken en bedieningspanelen.

Al 10 jaar dé specialist op het gebied van RVS-renovatie en liftschachtreiniging

En natuurlijk staan bij al onze diensten de kwaliteit en uw en onze veiligheid centraal. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.