RVS-renovatie


RVS is onderhoudsarm en duurzaam. Desondanks kunnen er krassen, vervuiling (roestvorming) of schade door verkeerd gebruik van schoonmaakmiddelen ontstaan. Beschadigd RVS ziet er onverzorgd en oud uit, terwijl RVS-renovatie in heel veel gevallen mogelijk is. Met als resultaat: het RVS ziet er weer als nieuw uit!

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna alle krassen en vervuiling uit RVS halen; zowel diepe als oppervlakkige krassen. Denk hierbij aan krassen die ontstaan door het verhuizen van grote spullen in een lift, karren die in- en uitrijden of gewoon doordat gebruikers van de lift met hun tas tegen de wand staan te leunen.

Om dit resultaat te bereiken, schuren en polijsten wij het RVS waarna we het materiaal schoonmaken met specialistische middelen. Onze renovatietechnieken kunnen wij inzetten op liftentrees, liftkooien, leuningen, lijsten en liftbedieningspanelen. Eigenlijk op alle zichtbare RVS onderdelen van een liftinstallatie.

Alle RVS-onderdelen behandelen wij op locatie en met beperkte overlast. Dat is wel zo prettig voor bewoners of medewerkers. Wij vertellen u graag of RVS-renovatie ook voor u een oplossing is.

Waarom renovatie vaak de beste oplossing is

Het renoveren van RVS is in vergelijking tot het vervangen van RVS niet alleen goedkoper, het is natuurlijk ook veel duurzamer. En hoewel renovatie nog niet zo bekend is, is dit vaak wel de beste oplossing. Wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden van RVS-renovatie