oplevering liftinstallaties


Tijdens werkzaamheden van nieuwbouwprojecten ontstaan regelmatig gebruikerssporen op de geïnstalleerde liftinstallaties. Dat is moeilijk te voorkomen, maar wel vervelend. Gelukkig is hiervoor een oplossing: onze RVS-renovatiespecialisten helpen u graag om deze gebruikssporen te verwijderen. Zo dragen wij bij aan de oplevering van nette liftinstallaties, ondanks dat deze al veelvuldig zijn gebruikt tijdens een project.

Liften zijn vaak een van de eerste installaties in een nieuwbouwpand en zijn natuurlijk nodig om bouwmaterialen naar de verschillende verdiepingen te brengen. De meest voorkomende gebruikerssporen die dan op RVS ontstaan zijn krassen en ongewenste vlekken.

Met onze ervaring kunnen wij zowel diepe als oppervlakkige krassen verwijderen. Daarnaast maken wij natuurlijk alle RVS-onderdelen van de gebruikte installaties schoon. Het nalopen van deze onderdelen en verwijderen van de resterende beschermende RVS-folie nemen wij direct mee. Zo wordt de lift zo goed als nieuw opgeleverd.

Ook voor nieuwbouwprojecten is RVS Renovatie een oplossing

Als onderdeel van de oplevering van nieuwbouwprojecten, is het controleren, renoveren en schoonmaken van het RVS een belangrijk onderdeel. Zo zorgen wij samen met u voor een nette oplevering van uw project en daarmee een tevreden klant.

Laat u inspireren door enkele voorbeelden van de oplevering van liftinstallaties