RVS reparatie

Onze jarenlange ervaring met het repareren van RVS zorgt ervoor dat wij bijna alle krassen en vervuiling uit uw RVS kunnen halen. Door gebruik maar ook vaak door vandalisme ontstaan er krassen in uw RVS. Denk hierbij aan het verhuizen van grote spullen in een lift, karren die een lift in- en uit worden gereden, mensen die tegen een RVS wand aanleunen e.d. Ook schades als gevolg van onzorgvuldig uitgevoerde reparaties dan wel het gebruik van verkeerde middelen bij schoonmaak zorgen vaak voor beschadiging of etsing van het materiaal.

Cleanevator beschikt over de kennis, ervaring en techniek om uw RVS te ontdoen van krassen en vervuiling. Wij schuren en polijsten het RVS waarna we het materiaal schoonmaken met specialistische middelen. Uw RVS wordt weer als nieuw! Van zowel entrees als liftkooien, leuningen en lijsten, tot roltrappen en panelen. We kunnen alle RVS onderdelen voor u op locatie behandelen.

Daarnaast kunt u ons vragen om lift- of roltrapinstallaties gereed te maken voor oplevering. We verwijderen het RVS-folie, verwijderen waar nodig krasjes en maken het materiaal schoon.

Heeft u vragen? Bel ons dan gerust of vul de informatieaanvraag op de contactpagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer